Om bilderammer.no

VÅR VISJON

Bilderammer.no ønsker å være Norges største nettbutikk for rammer for å gi deg som kunde et stort utvalg både av rammer, formater og passepartout. Enten du er på jakt etter en moderne ramme, en klassisk gullramme, en standard sort ramme eller noe helt utenom det vanlige – alt finner du her hos oss.

Å gi deg som kunde utmerket kvalitet på rammer er noe vi setter høyt. Vi ønsker å gi deg et produkt som har langt holdbarhet, og som du vil ha glede av i mange år. Vi henter inn lister fra både Italia og Spania for å gi deg det beste av Europeisk design. Vi verdsetter norsk håndverk, derfor blir store deler av vårt sortiment produsert på Hærland i Østfold.

OM BJØRG

Bjørg er Product Manager for bilderammer.no Hun har en stor lidenskap for interiør og alt som er kreativt.
«Bilderammer er noe som hører hjemme i ethvert interiør. Det er med på å gjøre hjemmet personlig. Du kan ramme inn så mye forskjellig. Nye og gamle bilder, utklipp, barnetegninger, plakater, kunst, tapet og stoffrester eller sider fra en bok. Det er bare fantasien som setter grenser. Rammen er prikken over i’en som fremhever innholdet. Jeg håper og tror du vil finne rammer etter din smak hos oss!»

OM BILDERAMMER.NO

Bilderammer.no er en nettbutikk eid av den markedsledende fotokjeden Japan Photo. Japan Photo ble etablert i Danmark i 1985 og sommeren 1990 åpnet den første butikken i Norge. Japan Photo har siden starten vært kjent for høy kvalitet, stort utvalg og lave priser både på bildeprodukter og kamerautstyr.

I dag har Japan Photo 20 butikker og 13 nettbutikker i Norge, samt butikker og nettbutikker i Sverige og Finland. Kjedens hovedkontor ligger på Bjørndal i Oslo. Japan Photo eies av Cewe Color som er Europas største fotolaboratoriekjede med virksomhet i 14 forskjellige land.