La meg få presentere; Bologna!

Det er alltid gøy med nyheter i nettbutikken! Denne gangen er det Bologna som er ny. Bologna er en del av Italiani Cornici kolleksjonen vår. Denne kolleksjonen er laget eksklusivt for bilderammer.no, derfor er vi også veldig stolte av den! Designet er Italiensk, men trelistene blir satt sammen for hånd spesielt til deg her i Norge.
– Det beste av det beste med andre ord! 😉

IMG_5505

Bologna er en enkel ramme, men den har likevel tyngde og stil. Trelisten er forholdsvis smal med sine 25 mm, men den har en fin dybde som gjør at den gjør seg flott på veggen. Bologna har et moderne uttrykk som passer fint inn som kontrast, eller som en del av et moderne interiør. Rammen finnes i fargene sølv, gull, beige og brun. Du får den i hele 32 forskjellige størrelser fra 9×12 cm til 80×120 cm.
Den koster fra kr 249,- og du finner den her!

IMG_5514

Bologna blir, i likhet med alle våre Italia-rammer, levert med herdet akrylglass. Det vil si at glasset er lettere enn vanlig glass. Det kan ikke knuse og heller ikke få riper. Glasset har antireflex. Dette gjør at du slipper gjenskinn fra sol, lamper osv. Bildet ditt blir rett og slett mer behagelig å se på.

IMG_5524

Om du trykker her finner du alle bilderammene i Italiani Cornici kolleksjonen vår. Følg gjerne med, vi har mange flotte nyheter som blir lansert utover våren! 🙂

Jeg ønsker deg en strålende dag!

Hilsen Bjørg 🙂

Om forfatter Vis alle innlegg

Bjørg

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *