Gled en venn med en ramme!

I dag er jeg i skikkelig godt humør! Grunnen er veldig enkel! En dame jeg møtte på toget kom med ukas beste kompliment. «For et flott antrekk du har. Det er jo helt gjennomført, til og med håret passer til antrekket.»

Siden jeg fikk dette komplimentet har jeg ikke gjort annet enn å smile! Med en så hyggelig bemerkning fra en jeg ikke kjenner, gjør at jeg har fått en fantastisk start på en helt vanlig onsdag.

Å glede andre man kan ha er å gjøre andre glad! Og i dag vil jeg gi dere muligheten til å glede noen andre ved å gi bort en ramme til en venn, familie eller kollega. Jeg vil at dere skal sende en e-post til salg@bilderammer.no, der dere kommer med en anbefaling om hvorfor noen du kjenner fortjener å få en ramme. Det trenger ikke nødvendigvis å være en stor greie, en begrunnelse som «Hun er verdens beste nabo» eller «Jeg synes han fortjener en hverdagsoppmuntring» er alt som skal til.

Vi trekker ut en heldig vinner som får tilsendt rammen Klippe Hvit Kloss 54 mm i 30×40 cm. Klippe Hvit Kloss 54 mm er en er en moderne og enkel ramme i tre. Rammen har et kvadratisk format med en bredde og en tykkelse på 54 mm. Rammen passer både godt til å henge som et blikkfang på veggen, og til å ha stående i en hylle eller på et bord. Med sin hvite farge er dette en ramme som passer til de aller fleste bilder. Rammen er helt flat og har lette sjatteringer av treverket gjennom svartfargen. Glasset i rammen er laget av herdet akrylglass, som ikke er halvparten så lett som vanlig glass og som ikke knuser.

Klippe Hvit Kloss 54 mm (1)
Har du lyst å glede noen, så skrible ned noen velvalgte ord, og send oss en e-post. Vi trekker ut en heldig vinner 1.april 2014.

Anita hos Bilderammer.no

Om forfatter Vis alle innlegg

Bjørg

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *