Tips til bildeveggen!

Flinke Ann Merete med den herlige bloggen Kreativ-i-tet har laget en bildevegg i hjemmet sitt med Jyden-rammer fra bilderammer.no Vi har plukket med noen lure tips fra henne som vi gjerne vil dele med deg!

planlegg_bildevegg02_kreativitetblogg

Det er lurt å planlegge litt før du setter igang. Legg gjerne rammene utover gulvet og start puslespillet med å plassere bildene i forhold til hverandre. Sånn kan du enkelt utforme bildeveggen slik du vil ha den. Før du setter spikrene i veggen 😉

aluminiumsramme_japan_photo01 aluminiumsramme_japan_photo02

Jyden- rammene er enkle å ta av og på bakstykket på. De er garantert fri for såre fingertupper når du skal sette inn bilder. Rammene er laget av aluminium og har en rammelist på 9 mm. De finnes i svart, hvit, sølv og bronse fra kr 49,-

bildevegg02

Når du vet hvordan bildeveggen din skal se ut er det lurt å klippe ut rammestørrelsen i for eksempel avispapir og henge dem opp med teip i det oppsettet du har bestemt deg for. Her er det enkelt å justere litt underveis om du ønsker det.

bildevegg03

Når du er helt fornøyd er du klar til å henge rammene på plass. Hent frem hammer og spiker. Til slutt har du en bildevegg som vil gi deg mye glede!

Alle bilder og ideer er hentet fra Ann Meretes blogg Kretativ-i-tet. Les innleggene i sin fullhet her og her!

Ønsker deg en strålende ny uke!

Hilsen Bjørg 🙂

Om forfatter Vis alle innlegg

Bjørg

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *