Familieminner på veggen 💓

Endelig kan jeg krysse av for et punkt på dårlig samvittighet listen min ✔ Jeg har alltid tatt mange bilder, og alle har hatt en lei tendens til å ende opp lagret på PCen. Men nå ble det andre boller! Jeg forstørret noen av bildene til 30×40 cm og da måtte det bli ny bildevegg i stuen. Personlig synes jeg alle hjem burde ha familiebilder på veggene. Det finnes ikke noe mer personlig og vakkert å dekorere med. Med noen enkle tips kan det bli både moderne og lekkert i samme slengen.

Jeg var veldig bevisst på å velge motiv som harmonerte i fargene, både til hverandre og til interiøret. Slik glir bildeveggen naturlig inn i hjemmet. Om du synes dette er vanskelig er det bare å gjøre bildene om til sort/hvitt, da passer de til alt.

Det er veldig dekorativt å velge ulike typer rammer for å skape et lekent uttrykk, men denne gangen ville jeg at bildeveggen skulle harmonere og ‘skli inn’. Derfor valgte jeg ni like rammer som ble hengt opp nært hverandre for å skape en fin helhet. Det var også viktig for meg at bildene skulle få fokus, derfor valgte jeg en smal ramme som fremhever bildet uten å stjele for mye plass. Valget falt på rammen Focus Rock Oak som har et moderne uttrykk med sine smale lister av eik. Treverket i rammen passet fint til den varme veggfargen. Resultatet ble en fin vegg fylt med minner, til glede for oss som bor her og de som kommer på besøk.

Focus Rock får du også i sort og hvit fra kun kr 59,-

Del gjerne din bildevegg med oss på instagram (@bilderammer.no) og tag bildet med #bilderammerno 👍

Om forfatter Vis alle innlegg

Bjørg

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *