Tid for fornyelse!

Vi går mot lysere tider, og med lyset kommer energien tilbake. Kanskje vi endelig skulle gjort noe med hjemmet? Den veggen har vært tom altfor lenge, det skulle blitt mer personlig og unikt her. Ønskene er mange. Vi kan hjelpe deg på vei. Et bilde, eller flere på veggen kan være den forandringen som trengs. Rommet blir festligere og mer personlig med det samme!

Det finnes så mange lekre bilder på markedet nå. På bildet over har vi rammet inn 3 plakater fra kunstbilder.no som harmonerer med hverandre og skaper en fin helhet til veggen. Rammen Focus Rock Oak understreker det hele med sitt skandinaviske uttrykk. Heng bildene i den formasjonen du liker best ved å prøve deg frem på gulvet først. Et godt tips er å henge de litt lavt på veggen, noe som gir et lunere inntrykk.

Familebilder burde være en selvfølge på veggen i ethvert hjem. De sier noe om menneskene som bor der, og det går ikke å gjøre interiøret mer personlig. Et stort pluss er også at du straks blir omgitt av gode minner. Her har vi brukt Venezia Svart til å ramme inn bildene. Venezia er en klassisk og skikkelig lekker ramme laget av trelister og herdet akrylglass med antirefleks.

Et vakkert naturbilde, som du kanskje har tatt selv, fortjener å komme frem i lyset. I en lekker ramme blir bildet som krydder i dette interiøret. Vi har brukt rammen Padova som har et nydelig fargespill og lekker utforming. Listene er laget av tre, og den leveres med herdet akrylglass og antirefleks.

I nettbutikken finner du garantert rammer som passer perfekt til ditt hjem.
Velkommen innom ❤

 

 

Om forfatter Vis alle innlegg

Bjørg

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *