Venezia – en favoritt fra vår egen kolleksjon Italiani Cornici

Bilderammer.no er veldig stolte av å kunne tilby dere en helt egen kolleksjon bilderammer av høy kvalitet; Italiani Cornici.

Dette er italiensk design blandet med norsk håndverk. Rammene er av solidt materiale og glasset er herdet akrylglass som er ripe/knusesikkert og det gir ikke gjenskinn. Dette er bilderammer du får glede av lenge! Mange serier  i kolleksjonen er allerede lansert, og vi har mange nyheter fremover som du kan glede deg til!
IMG_3405

Venezia er en av seriene fra Italiani Cornici, som har blitt en kundefavoritt allerede. Dette forstår jeg veldig godt. Den er også en av mine favoritter. Venezia er rett og slett en helt nydelig treramme. Noe av det jeg liker best er at den er klassisk, men har også et eksklusivt utrykk. Rammen passer garantert inn i de fleste hjem, og er et ganske sikkert valg om du vil gi den bort som julegave. Du får den i fargene hvit, svart og grå.

IMG_3380Venezia Hvit

IMG_3394Venezia Svart

IMG_3402Venezia Grå

IMG_3423

Du får Venezia i mange størrelser. Fra 9 x 12 cm helt opp til 80 x 120 cm, og mange størrelser der i mellom. Kanskje dette er rammen for årets «skryte» bilder som skal gis bort i julegaver?

Ha en god dag videre!

Med vennlig hilsen
Bjørg 🙂

Om forfatter Vis alle innlegg

Bjørg

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *