Ram inn en personlig gave

Vi er allerede i midten av november og den fine julemåneden desember er like rundt hjørnet. Mange av oss er nok allerede igang med å planlegge og kjøpe årets julegaver. Dette er et koselig gjøremål, så lenge stresset ikke tar deg 😉 Det er ikke alltid like lett å gi noe til dem som har alt. Hvorfor ikke gå for en kreativ vri dette året og gi en personlig gave?

IMG_3572

Tenk på hva den som skal ha gaven interesserer seg for. Et fint motiv av noe han/hun liker faller nok i smak. Det trenger ikke være et foto. Det kan være et utklipp, en tøff plakat, barnekunst, noe du har laget selv, et broderi eller en tapetbit. Det er bare kreativiteten som setter grenser. Omtanken bak vil skinne gjennom og gaven blir enda mer spesiell å få.

IMG_3579

Skrytebilder av barnebarna er alltid populært å pakke opp for stolte Besteforeldre. Det er klart barnebarna skal på veggen! Reisefølget kan bli lykkelige over et blinkskudd fra ferieturen dere har vært på. Et generasjonsbilde kan glede mange. Kjæresten blir rørt av et fint bilde av dere sammen. Det finnes mange muligheter for gjøre noen glade. Felles for alle disse forslagene er at de trenger en bilderamme som får motivet til å skinne litt ekstra.

IMG_3580(På bildet ser du Grace Grå og Venezia Hvit)

Hos bilderammer.no finner du Norges største utvalg av bilderammer på nett. Her finner du alt fra rimelige standardrammer til flotte og eksklusive rammer du har glede av i mange år.  Du finner garantert noe for enhver smak, som vil være prikken over i’en for ditt motiv!

Fra 14.- 16. november feirer vi starten på julehandelen med å gi deg 20% avslag på alt i nettbutikken ved bruk av rabattkode JULEHANDEL2014. Dette er en super mulighet å få unna noen julegaver til en fin pris! God handel!

Med vennlig hilsen
Bjørg 🙂

Om forfatter Vis alle innlegg

Bjørg

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *