Interiørtrender i 2016

2016 blir et spennende interiørår. Mange kommer til å bevege seg bort fra hvite og minimalistiske hjem. Nå vil vi ha mer farger, lunhet og enda mer personlighet i hjemmet. Hurra for det! Det betyr at vi kan leke oss mer med interiøret, kjøre vår egen stil og som en ekstra bonus er vi trendy i tillegg. Mange av oss har hvite vegger i hjemmet. Om du ikke er helt klar for å gå løs på disse med malekosten vil en bildevegg gjøre mye! En bildevegg lager et fantastisk blikkfang på veggen og den sier mye om de som bor der.

IMG_6066/Focus Rock Oak fra kr 59,- /Janne Galleri Hvit fra kr 99,-

Bland gjerne inn andre elementer på bildeveggen. Her har jeg brukt en klokke for å lage kontrast til de firkantete rammene. En rosa stol med en grønn Monstera tilfører litt farge og en batteridrevet lyslenke lager liv.

IMG_6075

Fotokunst er noe vi kommer til å se mer av fremover. Ram inn vakre bilder som gjør deg glad. Rammene vi selger absolutt mest av for tiden er smale rammer som gir motivet fullt fokus. Med en list i eik er du absolutt inne på noe. Det gir en varme til interiøret og passer perfekt i den skandinaviske stilen. Smale rammer i hvitt og sort er også veldig aktuelt.

IMG_6089

Gjør hjemmet ditt personlig ved å dekorere veggene dine. Vi har rammene du trenger for å komme i gang. Ta gjerne en titt her!

Ønsker deg en strålende ny uke!

Med vennlig hilsen
Bjørg 🙂

Om forfatter Vis alle innlegg

Bjørg

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *